Marketinški trik?

Domino's želi otvoriti prvu pizzeriju na površini Mjeseca

Foto: Reuters, NASA
Domino's želi otvoriti prvu pizzeriju na površini Mjeseca
01.09.2011.
u 12:55
Novi pothvat Domino's će stajati 13,4 milijarde funti od čega će 4,5 milijarde biti potrebno za transport 70 tona konstrukcijskog materijala i opreme za pripremanje pizze na Mjesecu.
Pogledaj originalni članak

Japanska podružnica međunarodnog lanca pizza Domino's novom marketinškom kampanjom odlučila je dotući svoju konkurenciju. Objavili su, naime, da će napraviti restoran na površini Mjeseca, donosi Telegraph.

Domino's se već godinama različitim marketinškim trikovima bori protiv konkurentnog Pizza Huta, a nakon što su oni 2001. godine isporučili pizze astronautima na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS), Domino's je prošle godine, na obljetnicu 25 godina postojanja u Japanu, jednoj osobi platio 2,5 milijuna funti za samo sat vremena dostavljanja svojih specijaliteta.

Novi Domino'sov pothvat stajat će 13,4 milijarde funti od čega će 4,5 milijarde biti potrebno za transport 70 tona konstrukcijskog materijala i opreme za pripremanje pizze na Mjesecu. Restoran će biti promjera 26 četvornih metara, a osoblje koje ondje bude radilo morat će na Mjesecu i živjeti. Kada će se restoran otvoriti, Domino'su još ne znaju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KU
kursor
13:26 01.09.2011.

Odlično. Sad znam di ću ić na večeru nakon Kataklizme.

DR
drug
15:35 01.09.2011.

Mujo vec ima cevapbdzincu... Dobija konkurenciju