SME GLOBAL

Domagoj Ivan Milošević izabran za predsjednika poslovne organizacije Internacionalne unije demokrata

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Domagoj Ivan Milošević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Domagoj Ivan Milošević
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Domagoj Ivan Milošević
06.12.2019.
u 11:56
Ovaj izbor potvrda je mog predanog rada te otvara nove prilike i za hrvatsko gospodarstvo, u kontekstu globalnih izazova – komentirao je Domagoj Ivan Milošević.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-ove Zajednice poduzetnika i obrtnika te potpredsjednik SME Europe EPP-a Domagoj Ivan Milošević izabran je za predsjednika SME Global, poslovne organizacije Internacionalne unije demokrata koja globalno okuplja stranke desnog centra. Milošević tako na predsjedničkoj poziciji ove organizacije koju su stvarali Helmut Kohl, Margaret Thatcher i George Bush nasljeđuje osnivača, dr. Paula Rübiga koji se zalagao za proširenje suradnje SME-ova i izvan Europske unije.

- Poduzetnici i obrtnici jedna su od temeljnih odrednica tržišnog gospodarstva i demokracije. Sam sam poduzetnik od svoje devetnaeste godine i najznačajniji dio političke karijere posvetio zalaganju za manje poreze i manju administraciju, konkurentnije gospodarstvo te interese poduzetnika i obrtnika. Ovaj izbor potvrda je mog predanog rada te otvara nove prilike i za hrvatsko gospodarstvo, u kontekstu globalnih izazova – komentirao je Domagoj Ivan Milošević.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
MateBobanheroj
14:08 06.12.2019.

Jao si ga nama sa ovim Domagojem Ivanom. Mason na kvadrat, kao da spojite trojicu Mamića i Hasančeta.