KONZULTACIJE

Dobivaju zajednički termin: Milanović i Karamarko u ponedjeljak kod predsjednice Grabar-Kitarović

Foto: HINA/ Daniel KASAP/ dk
Zagreb, 07.12.2015 - Zajednički sastanak nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskog sabora, Most nezavisnih lista pozvao je Ëelnike HDZ-ove Domoljubne koalicije i SDP-ove koalicije Hrvatska raste. Na fotografiji Zoran Milanović i Tomislav Karamark
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Petrov Milanović Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanović i Brkić danas su se srdačno pozdravili
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanović i Brkić danas su se srdačno pozdravili
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milanović i Brkić danas su se srdačno pozdravili
08.12.2015.
u 14:07
Zanimljivo je da će Most i svi ostali koji sudjeluju u konzultacijama po planu biti kod predsjednice primljeni u utorak, kao što je bilo i planirano
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak "prilagođava" i tijek konzultacija o mandataru Vlade razvoju događaja. 

Tako će za ponedjeljak pozvati u zajednički termin predstavnike Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste za koje se očekuje da će ih, kao i dosad, predvoditi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Zanimljivo je da će Most i svi ostali koji sudjeluju u konzultacijama po planu biti kod predsjednice primljeni u utorak, kao što je bilo i planirano.

Može se zaključiti da predsjednica želi iz prve ruke saznati kolike su mogućnosti pregovora, dogovora, a možda i koaliranja između dvije najveće koalicije.

>> Most i Domoljubna koalicija sutra se sastaju u Šibeniku

>> HNS prvi odbio Petrova: Ne želimo funkcionirati u jednopartijskom sustavu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

DU
Deleted user
14:44 08.12.2015.

Na poslu...nebitnom u usporedbi s državničkim poslovima, znao sam i progledati kroz prste tipovima kao što je Milanović, ali na mjestu Karamarka (nakon svih milanovićevih eskapada) Nikad, ali baš nikada mu ne bi pružio ruku!!!! Ali zato ja valjda i nisam političar. Meni je "duša na vrh jezika"

BA
barbaizamerike
14:18 08.12.2015.

novi izbori

PR
Proljeće1971
14:55 08.12.2015.

Zoka bi konstituirao sabor da spriječi Kolindu u raspisivanju novi izbora i on bi htio biti doživotno tehnički presjednik vlade. Sam je to rekao da može tako 4.g , pa šta on misli da je narod veslo siso. Stvarno molio bi ovim putem njegovog psihijatra da mu promjeni terapiju ova mu ne štima nije mu dobro od ove terapije.