Sve je oduševio

Djevojku zaprosio na neobičan način. Mjesec dana ona nije imala pojma o tome

Foto: Getty Images
Djevojku zaprosio na neobičan način. Mjesec dana ona nije imala pojma o tome
04.09.2019.
u 10:36
U mjesec dana snimio je brojne fotografije i objavio ih na svom Facebooku
Pogledaj originalni članak

Edi Okoro iz engleskog Herefordshirea odlučio je svoju djevojku zaprositi na neobičan način. Kupio je prsten za Cally i jednu večer divio se njegovoj ljepoti. No, u jednom trenutku Cally ga je skoro uhvatila. Tada mu je palo na pamet da sve te trenutke dokumentira

Naime, odlučio je snimiti sve fotografije na kojima drži prsten i ima priliku zaprositi Cally. Čak joj je i jednom prilikom stavio prsten u ruku dok je spavala. Ona o tome nije ništa znala. Ideja je bila, kaže da skupi što više fotografija prije nego je i službeno zaprosi. U mjesec dana snimio je brojne fotografije i objavio ih na svom Facebooku.

Nije otkrio kako ju je na kraju zaprosio, no uskoro bi i to trebali doznati, rekao je Okoro. Njegova objava je sve oduševila. Podijeljena je više od 62.000 puta, a korisnici su nizali komentare ne vjerujući na koju je ideju ovaj mladić došao. 

"Moja djevojka zna da ja nikad ništa ne planiram. Uglavnom reagiram spontano i improviziram", napisao je, piše Metro.

Video: Tukao djevojku, pa dobio batine od bivšeg MMA borca

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.