na n. zelandu

Djevojčica koja sliči Madeleine McCann pristala na DNK-analizu

Foto: Screenshot Youtube
Djevojčica koja sliči Madeleine McCann pristala na DNK-analizu
07.02.2013.
u 11:16
Djevojčica koja ima isti očni defekt kao i nestala Madeleine, zbog pritiska javnosti pristala je sudjelovati u DNK-analizi i time jednom zauvijek razriješiti dvojbu
Pogledaj originalni članak

Novozelandska djevojčica čiji identitet nije otkriven nevjerojatno nalikuje malenoj Britanki Madeleine McCann koja je 2007. godine nestala u Portugalu . Sky News piše da je djevojčica koja ima isti očni defekt kao i nestala Madeleine zbog pritiska javnosti pristala sudjelovati u DNK-analizi i time jednom zauvijek razriješiti dvojbu.

Naime, djevojčicu je tijekom proslave Nove godine s roditeljima uočio jedan sumnjičavi trgovac koji je alarmirao policiju. Ona ju je pronašla nakon pet dana, a kada se slučaj pojavio u medijima, pritisak javnosti prema njenoj obitelji nije bio podnošljiv.

Stoga je DNK-analiza jedini uvjerljiv način dokazivanja njezina identiteta. Potvrdio je to detektiv i viši narednik Kallum Croudis iz dunedinske policije koji je izjavio da će se, nakon slanja uzorka u Scotland Yard, još neko vrijeme morati pričekati rezultati analize.

Malena Madeleine nestala je dok su njezini roditelji Gerry i Kate McCann bili na večeri. Policija je u jednom trenutku čak istraživala i njene roditelje koji od nestanka tvrde da je djevojčica oteta. Madeleine bi danas imala devet godina. Iako policija svake godine primi nekoliko dojava o nestaloj djevojčici i to iz svih dijelova svijeta, dosad su sve bile lažne.

>>Na Ibizi uslikao djevojčicu koja nevjerojatno sliči nestaloj Maddy

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RE
rebbit
11:37 07.02.2013.

A kad DNK dokaže da to nije M.C. onda tužba za maltretiranje....svima...

Avatar babas
babas
14:49 07.02.2013.

Zašto ne pišete o djeci nestaloj u Hrvatskoj? Dosadni ste više sa prepisivanjem stranih vijesti i tračeva!