nije se dao omesti

Dječak papi ukrao show: Grlio ga pa sjeo u papinski stolac

Foto: www.skyrunning.at
Dječak papi ukrao show: Grlio ga pa sjeo u papinski stolac
30.10.2013.
u 16:53
Franjo se u subotu na Trgu sv. Petra susreo s obiteljima iz cijelog svijeta, a dok je slušao govore imigranta i stanovnika otoka Lampeduze, jedan je dječak ustao sa svoga mjesta i došetao do pape
Pogledaj originalni članak

Kada je papa u prvom kadru, obično su sve oči uprte u njega, no prošlog vikenda to nije bio slučaj. Franjo se u subotu na Trgu sv. Petra susreo s obiteljima iz cijelog svijeta, a dok je slušao govore imigranta i stanovnika otoka Lampeduze, jedan je dječak ustao sa svog mjesta te došetao do pape. Nakon što je zagrlio Franju te poljubio njegov križ, dječak je nastavio hodati oko njegova stolca. Osoblje ga je nekoliko puta bezuspješno pokušavalo vratiti na mjesto, no dječak se nije dao.

Da stvar bude zanimljivija, samoinicijativno je odlučio isprobati kakav je osjećaj sjediti u papinskoj stolici i to u trenutku dok je Franjo nekoliko metara ispred njega za govornicom okupljenima iznosio svoje misli.

>>Jeste li ga pogledali? Ovo je crtić o životu pape Franje

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.