Podijelila javnost

Djeca su plakala i vrištala od straha: Je li majka pretjerala sa šalom?

Foto: Screenshot
podvala majke
Foto: Screenshot
podvala majke
Foto: Screenshot
podvala majke
17.10.2019.
u 11:09
Dok se jedni smiju onome što je napravila i smatraju njezinu podvalu urnebesnom, drugi misle kako je istraumatizirala svoju djecu.
Pogledaj originalni članak

Jedna se majka našla na meti kritika zbog neslane šale koju je priredila svojoj djeci.

Ona je, naime, kupila lažni jezik koji je proboden škarama te je njime odlučila uplašiti sina i kćer.

– Vidjela sam ovo na Facebooku pa sam odlučila uplašiti djecu kad se vrate iz škole – rekla je ona u prvom videu koji je objavila.

U drugoj snimci vidi se kako leži na podu kada dječak prvi ulazi u kuću. Majka zapomaže, a kada joj se sin približio, imao je što vidjeti. Počeo je vrištati i plakati, a majka mu je nešto pisala po papiru.

– Što si to učinila, izvadi to van – plakao je dječak.

Onda je u kuću ušla i djevojčica koja se jednako šokirala. Majka je tada odlučila izvaditi lažni jezik iz usta i otkriti djeci da se 'samo' šalila.

– Ubit ću te – galamila joj je djevojčica dok se njezina majka glasno smijala. 

Dok se jedni smiju onome što je napravila i smatraju njezinu podvalu urnebesnom, drugi misle kako je istraumatizirala svoju djecu.

– Treba pozvati socijalnu službu, ovo je loš roditelj – jedan je od brojnih komentara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar VinkoL
VinkoL
13:29 17.10.2019.

Karolina !!