DRAMA NA A1

Okršaj na autocesti: Auto i kombi jedan drugog pokušali izgurati s ceste

Foto: Facebook screenshot
Okršaj na autocesti: Auto i kombi jedan drugog pokušali izgurati s ceste
27.08.2019.
u 10:40
Vozač osobnog automobila i vozač kombija kao da su se pokušali izgurati s kolnika, a cijeli proces inaćenja srećom nije rezultirao nesrećom.
Pogledaj originalni članak

Opasno 'nadmudrivanje' između dvojice vozača na autocesti A1 kod Posedarja osvanulo je na Facebook stranici 'Prometne zgode i nezgode'. Vozač osobnog automobila i vozač kombija kao da su se pokušali izgurati s kolnika, a cijeli proces inaćenja srećom nije rezultirao nesrećom.

Osobni automobil u jednom je trenu skrenuo u lijevu traku ispred kombija, a zatim se ubrzo vratio u desnu traku. To je očito razjarilo vozača kombija koji je sustigao automobil i naglo skrenuo u desnu traku. 

'Vožnja pod utjecajem bijesa' se nastavila pa je osobni automobil ponovno skrenuo u lijevu traku gdje se nalazio kombi i naglo pred njime zakočio. Neko vrijeme su se zatim vozili jedan pokraj drugoga, a novih incidenata tijekom snimke nije bilo. 
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
11:04 27.08.2019.

Kombi se ležerno vozio u lijevoj traci, čini mi se. A osobno vozilo je bilo prisiljeni onda ga prestizati s desna, što mu očito nije bilo drago, pa je to "objasnio" na osebujan način. Pouka: ne vozi se u lijevoj traci iz čista mira, jer će se već netko naći tko će te educirati da to nije u redu. Ujedno, voziti u lijevoj traci iz čista mira je zakonom zabranjeno. Svejedno, osobni automobil je nepotrebno"educirao", mislim da je kombi brzo shvatio.

AN
Antidominium
11:45 27.08.2019.

U Austriji postoji u zakonu mogućnost prijave prekršaja i od strane očevidaca koji su obični građani, ne policajci. Zašto to kod nas nema?

AV
avim
11:38 27.08.2019.

Što će policija poduzeti da ih nađu i dobrano kazne za ponašanje na cesti?