Kazneno prijavljen

Direktor sam sebi davao kredite, oštetio tvrtku za 760.000 kuna

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Direktor sam sebi davao kredite, oštetio tvrtku za 760.000 kuna
11.10.2019.
u 10:09
Kako se sumnja, kao direktor i odgovorna osoba trgovačkog društva iz Kolarovca povrijedio je dužnost zaštite imovinskih interesa poduzeća
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava varaždinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Kako se sumnja, kao direktor i odgovorna osoba trgovačkog društva iz Kolarovca povrijedio je dužnost zaštite imovinskih interesa poduzeća jer je, kako navodi PU varaždinska, "sam sebi davao kredite putem višekratnih isplata s unaprijed stvorenom namjerom navraćanja u iznosu od oko 760.000 kuna".

Time je njegova tvrtka oštećena za oko 760.000 kuna. Protiv njega podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.