u sloveniji

Direktor Nove Ljubljanske banke uhićen zbog prodaje Mercatora?

Foto: Anze Petkovsek/Zurnal24/PIXSELL
Direktor Nove Ljubljanske banke uhićen zbog prodaje Mercatora?
20.09.2013.
u 22:56
Istraga slovenskog Nacionalnog istražnog ureda zbog kojega je Janko Medja uhićen navodno je povezana s prodajom Mercatora.
Pogledaj originalni članak

Slovenska policija potvrdila je privođenje jedne osobe, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o Janku Medji, direktoru Nove Ljubljanske Banke.

Istraga slovenskog Nacionalnog istražnog ureda zbog kojega je Medja uhićen navodno je povezana s prodajom Mercatora. Na području Ljubljane i Kranja u potrazi za dokazima pretraženo je sedam kuća, a na obavjesni razgovor pozvan je i predsjednik Nadzornog odbora NLB France Arhar. Inače, istraga koja se vodi odnosi se na poslove iz 2011. I 2012. godine kada su Medja i Arhar još bili članovi uprave Unicredit banke Slovenije.

>>Slovenska policija istražuje čelnike NLB-a i Unicredit banke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.