Nova tvrdnja

Diplomatkinja nakon spornih objava na Facebooku: Hakirana sam!

Foto: Screenshot: Facebook
Diplomatkinja nakon spornih objava na Facebooku: Hakirana sam!
17.08.2019.
u 13:25
​​​​​​​Elizabeta Mađarević je hitno pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova zbog stavova koje je iznosila na Facebooku, kažu sa Zrinjevca.
Pogledaj originalni članak

Prva tajnica hrvatskog veleposlanstva u Berlinu, Elizabeta Mađarević, koja je izazvala popriličan skandal kada je jučer otkriveno da je na svojem Facebook profilu širila rasističke, ksenofobne i homofobne objave, danas je dala nove informacije.

Naime, Mađarević tvrdi kako ona nije pisala skandalozne izjave na društvenim mrežama.

„Moj profil je hakiran i začuđena sam onim što se prenosi. Ja u svemu na službenim dužnostima slijedim politiku vlade RH. Nitko me od novinara nije zvao ni pitao za tu izjavu. Na godišnjem sam odmoru izvan Hrvatske i ništa mi drugo osim tužbe protiv onih koji o meni šire neistine ne pada sada na pamet. Karijerni sam diplomat, što znači da služim hrvatskoj Vladi i državi u svojem službenom djelovanju, rekla je Elizabeta Mađarević dodajući kako drži da krajnji cilj napada nije ona već Vlada RH i novi ministar vanjskih i europskih poslova. Ja sam posve obična osoba i profesionalno obavljam svoj posao za svoju državu i Vladu, kazala je prozvana Elizabeta Mađarević za Fenix Magazin, njemački portal za dijasporu.

Na Facebook profilu Mađarević, nakon objave njenih postovajučer su se našle izjave poput ove: "Niti sam dužnosnik, niti političar, već obična osoba koja ima pravo na privatnost, ali imam svoje konzervativne stavove od kojih ne odstupam i koje dijelim slobodno jer živim u slobodnoj zemlji, a koji su zasnovani na činjenicama". 

Elizabeta Mađarević je hitno pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova zbog stavova koje je iznosila na Facebooku, kažu sa Zrinjevca, a svoj Facebook profil, nakon skandala, Mađarević je - izbrisala!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.