Dar nogometaša

Dinamovi nogometaši darovali kartu bratiću pretučenog Ivana

Foto: Željko Bašić/PIXSELL
Dinamovi nogometaši darovali kartu bratiću pretučenog Ivana
30.03.2010.
u 19:27
Dinamovi nogometaši drugu su kartu darovali Ivanovu četiri godine starijem bratiću Saši Draškoviću iz Slavonskog Broda. Vesna i Saša lete iz Zagreba u Santiago sutra.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su zagrebački hokejaši Medveščaka platili avionsku kartu Vesni Stvorić do Santiaga u Čileu kako bi mogla posjetiti svog sina Ivana (26) koji je već danima u komi, Dinamovi su nogometaši drugu kartu darovali Ivanovu četiri godine starijem bratiću Saši Draškoviću iz Slavonskog Broda. Vesna i Saša iz Zagreba preko Pariza u Santiago lete sutra.

Na odredištu će ih dočekati djelatnici hrvatskog veleposlanstva u čijoj će pratnji otići u bolnicu. Ivanovo zdravstveno stanje je i dalje nepromijenjeno - teško je, no nalazi se izvan neposredne životne opasnosti. Prije dva dana počeo je micati prstima i mrmljati. Podsjetimo, prije tjedan dana čileanska policija pronašla je Ivana brutalno pretučenog u nesvjesnom stanju na cesti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.