Snimala profesorice

Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula

Foto: Milissa Davis
Camden Davis
05.03.2019.
u 09:12
Dječak Camden Davis (12) ima dijagnosticiran autizam pa ga je majka upisala u posebnu školu kako bi mu olakšala život, no stvari su postale lošije
Pogledaj originalni članak

Dvanaestogodišnjem Camdenu Davisu iz Baton Roguea u američkoj saveznoj državi Louisiani dijagnosticiran je autizam te ga je njegova majka odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se oglašava kao škola za osobe s posebnim potrebama.

Nakon nekog vremena njegova je majka Milissa shvatila je da dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila druga djeca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa, dotukla me – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinu sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Sve je počelo kada je majka primijetila da se dječakovo ponašanje promijenilo, no ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, no oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila uzeti stvar u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi.

Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dvije profesorice.

– Da vidimo što bi učinili s njim u j... javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute – čuje se na snimci dok mu na drugoj profesorica prigovara zato što ne piše te mu govori kako zbog toga ne može sjediti s drugim učenicima.

Ravnateljica škole Lisa Stone odmah je dala otkaz dvjema profesoricama te se ispričala za incident.

GALERIJA Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

Foto: Screenshot
borba pitona
Foto: Screenshot
krevetić
Foto: Screenshot
leopardica
Foto: Screenshot
avion
Foto: Twitter
grudi u ogledalu
Foto: Screenshot Twitter
šuma
Foto: Screenshot Twitter
parking
Foto: screenshot/facebook
susjeda
Foto: screenshot
garaža
Foto: Twitter
Belfast
Foto: Twitter
Belfast
Foto: Reddit
Djevojačka zabava
Foto: Screenshot
beba na cesti
Foto: Twitter
krađa
Foto: Twitter
kuća
Foto: Privatna fotografija/Bild
Britanka
Foto: Facebook
duh
Foto: Screenshot YouTube
buket

 

 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr