Ozlijedio dijete i umirovljenika

Detalji teške nesreće u Splitu: Bio je pijan, netom prije skrivio je drugu nesreću i pobjegao

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Detalji teške nesreće u Splitu: Bio je pijan, netom prije skrivio je drugu nesreću i pobjegao
17.04.2021.
u 18:46
Zbog neprilagođene brzine i napuštanja mjesta prometne nesreće bez ostavljanja podataka, protiv njega će nadležnom općinskom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog
Pogledaj originalni članak

Splitska policija izvijestila je da je završeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji je osumnjičen da je jučer oko 18 sati osobnim vozilom marke Suzuki skrivio prometnu nesreću u kojoj su 73-godišnjak i dijete zadobili teške tjelesne ozljede.

"Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnji muškarac prednjim dijelom osobnog vozila udario u drugo osobno vozilo marke Audi koje se kretalo ulicom Mažuranićevo šetalište, nakon čega je došlo do zanašanja i slijetanja Audija izvan jugozapadnog ruba raskrižja gdje je vozilo udarilo u dvije osobe. Utvrđeno je kako je 24-godišnjak vozilom upravljao u alkoholiziranom stanju", naveli su iz policije, dodajući da je protiv počinitelja podignuta kaznena prijava te se trenutno nalazi u pritvoru.

"Također kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjak netom prije naprijed opisane prometne nesreće skrivio i prometnu nesreću prije križanja Velebitske ulice i ulice Slobode, gdje je uslijed neprilagođene brzine 24-godišnjak udario u drugo osobno vozilo, nakon čega nastavlja sa daljnjim kretanjem ulicom Slobode, a da prethodno nije razmijenio podatke sa drugim sudionikom prometne nesreće", navodi također policija.

Zbog neprilagođene brzine i napuštanja mjesta prometne nesreće bez ostavljanja podataka, protiv njega će nadležnom općinskom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Kokain skrivali i preprodavali u vrtiću, 10 osoba uhićeno

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
19:11 17.04.2021.

Dobar kućni odgoj, usklađeno i sretno djetinjstvo - "najobićnija nesreća" kakva se može dogoditi svakom. Pa makar i dva puta u nekoliko minuta. Iz očaja jer je HDZ opljčkao državu nalokao se i stvar je jasna. Imamo odmah i "krivca" - dosta praktićno!