žena stabilno

Detalji strave u Lipiku: Nožem ubo bivšu suprugu u trbuh pred maloljetnom djecom

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
Detalji strave u Lipiku: Nožem ubo bivšu suprugu u trbuh pred maloljetnom djecom
05.10.2021.
u 10:26
Muškarac je nakon ovog događaja pobjegao no vrlo brzo je uhićen
Pogledaj originalni članak

Kako je priopćila policija, u ponedjeljak poslije 19 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u Lipiku u Školskoj ulici u stanu pronađena 33-godišnjakinja s ozljedama nanesenima oštrim predmetom. Prevezena je u bolnicu u Pakracu gdje joj je pružena liječnička pomoć. Uhićen je 34-godišnjak s područja Lipika i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Kako javlja Mojportal.hr, bivši suprug nožem u trbuh ubo je svoju bivšu ženu pred očima dvoje maloljetne djece od 8 i 10 godina i zatim pobjegao. Pokrenuta je potom velika potraga za 34-godišnjim počiniteljem, blokirano je cijelo područje, na teren su poslane sve raspoložive policijske snage i muškarac je vrlo brzo pronađen i uhićen.

– Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti – rekla je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marina Major.

Kako neslužbeno doznaje Mojportal, uhićenom 34-godišnjaku ovo nije prvi put da je nasrnuo na svoju, sada bivšu suprugu

– Najgore od svega jest što je to napravio pred djecom. Ubo ju je nožem jednom u trbuh, nož je ostao u tijelu do dolaska hitne, a djeca su sve to gledala. Koliko sam čuo, susjedi i svećenik prvi su priskočili u pomoć – rekao je jedan sugrađanin koji je želio ostati anoniman.

Od drugih Lipičana doznaje se kako se uhićeni muškarac u Lipik doselio iz Zadra, a on i njegova bivša supruga bili su pripadnici jedne vjerske zajednice. Navodno su se često svađali, a rastali su se prije nekoliko godina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
11:14 05.10.2021.

Pa dodatak....svako toliko unatrag 5-10 godina ubijali su se invalidi Domovinskog rata. Da li smo o tome imali spoznaja ? - Nismo !

Avatar Apsalar
Apsalar
11:40 05.10.2021.

Prijetio i prije... pa kako takvog čovjeka uopće pustiš u stan? ...Nije valjda da su socijalne službe zaključile da je "dobro da otac bude u dječjim životima"? Od tih zala, jedino je dobro da nož bude u rani do dolaska hitne...

Avatar Majda
Majda
11:27 05.10.2021.

Danas prednjače Romulanci...