OPATIJA

Vozaču slovenskog autobusa pozlilo u vožnji, zabio se u auto i osam parkiranih vozila

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
prometna
18.07.2015.
u 15:30
Promet kroz Opatiju je u potpunom prekidu i ne očekuje se njegovo normaliziranje prije 15,16 sati tijekom današnjeg dana
Pogledaj originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12.30 sati u glavnoj opatijskoj ulici - Ulici maršala Tita kod hotela Bristol i u kojoj je sudjelovalo čak deset vozila -  autobus i devet  automobila, dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Vozač autobusa slovenskih oznaka koji je izazvao višestruki sudar zatražio je liječničku pomoć zbog lošeg zdravstvenog stanja .

Naime, vozaču koji je vozio prazan  autobus iz smjera opatijske Slatine prema Rijeci pozlilo je, izgubio je kontrolu nad upravljačem i prešao na suprotnu stranu te udario u automobil koji je nailazio. Nastavio se kretati i potom udario u osam parkiranih auomobila poredanih jedan za drugim na parkirališnim mjestima uz rub ceste.

U višestrukom sudaru osim slovenskog autobusa oštećeno je još pet automobila stranaca i četiri kojima su vlasnici naši državljani. Nakon raščišćavanja promet glavnom opatijskom prometnicom ponovno je uspostavljen oko 15 sati. 

>> Jedna osoba ozlijeđena u nesreći, od kamp kućice nije ostalo ništa

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RI
RI813
17:09 18.07.2015.

Bože nedaj nikome tužno i tragično.

OS
osica
17:01 18.07.2015.

Dogodilo se u 12,30 h. Bila je sreća da u to doba nije bilo više ljudi na šetnici, inače bi poslijedice sigurno bile teže.