ŽELE MAKNUTI HDZ

Davor Ćavar SDP-ov je adut za župana Vukovarsko-srijemske: 'Odluke nećemo donositi po šumama'

Foto: Branimir Bradarić
Davor Ćavar SDP-ov je adut za župana Vukovarsko-srijemske: 'Odluke nećemo donositi po šumama'
26.03.2021.
u 15:51
Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić, koji je rekao kako je za boljitak Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije nužno što prije s vlasti ukloniti vladajući HDZ
Pogledaj originalni članak

Kandidat SDP-a za župana Vukovarsko – srijemske županije je vinkovački odvjetnik Davor Ćavar dok je kandidat za njegovog zamjenika veterinar iz Županje Željko Džoić. Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je Ćavar rekao mu je cilj da od Vukovarsko – srijemske županije napravi servis za građane te da županijska uprava ne bude više mjesto za zapošljavanje podobnih kadrova.

- Cilj nam je onemogućiti situacije poput one da se javni novci posuđuju privatnim poduzetnicima i prijateljima, istakao je Ćavar rekavši kako se za kandidaturu odlučio nakon što se vijećnik u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije uvjerio na koji način funkcionira županijska uprava.

Džoić je rekao kako žele smijeniti HDZ s vlasti i to ne zato što je ona HDZ-ova nego zbog toga što je ona dovela do toga da je Vukovarsko – srijemska županija po nizu pokazatelja najlošija županija u Hrvatskoj i da spada među 15 najnerazvijenijih regija EU.

Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić, koji je i v.d. predsjednika SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, koji je rekao kako je za boljitak Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije nužno što prije s vlasti ukloniti vladajući HDZ.

- HDZ možemo skinuti s vlasti samo uz pametne i obrazovane kandidate koji odluke neće donositi na skrivenim mjestima po šumama. Samo oni mogu biti jamac demografskog i gospodarskog oporavka, istakao je Benić.

 

>> VIDEO SDP-ov Neven Bosilj: Varaždinu prijeti 30 mil. kn ovrhe, a Ivan Čehok je opterećen privatnim problemima

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TA
Talleyard
16:58 26.03.2021.

Uz potporu DrPenjaca, ostalih izdajnika i srba to će i biti