NIŠTA NIJE UKRAO

Davao mu besplatnu hranu i piće, a kad je prestao muškarac mu demolirao objekt

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Ilustracija, policija
Foto: Screenshot/Google Maps
09.10.2019.
u 17:47
- Radnju nisam osigurao, šteta je velika pa ne znam hoću li uopće nastaviti raditi jer više ovdje nisam siguran - kaže istarski ugostitelj.
Pogledaj originalni članak

Razbijeno staklo na ulaznim vratima, razbacan inventar, razbijen TV i unutarnje ogledalo - to su prizori koji su sinoć dočekali Bilkijaha Belulija, 43-godišnjeg vlasnika slastičarnice Istra u Labinu, u koju je jučer provalio 66-godišnji muškarac i to zato jer mu je vlasnik prestao davati besplatnu haranu i piće.

- To je osvetnički čin čovjeka kojem sam prije nekoliko dana prestao besplatno davati jelo i piće. Do tada je satima sjedio ovdje a ja sam mu besplatno davao kavu, limunadu i kolače koje je nekad čak i nosio kući, ali jednog dana odlučio sam reći dosta je bilo. To sam mu i rekao prije tri-četiri dana, on više nije dolazio do noćas kad je iz osvete sve porazbijao. Nisam očekivao da će to napraviti, ništa nije ukrao, ali mi je sve porazbijao - ispričao je Beluli za Glas Istre.

Počinitelj, inače nezaposleni 66-godišnjak, nakon incidenta je smješten na odjelu psihijatrije.

- Zašto nije i drugima koji su mu također odbili besplatno davati hranu i piće, pa i ovdje preko puta u samoposluzi, nego samo meni - ne znam - dodaje.

U Labinu živi cijeli svoj život, a slastičarnicu je naslijedio od oca. No tradicija duga više desetljeća bi se zbog ovog incidenta mogla prekinuti.

- Radnju nisam osigurao, šteta je velika pa ne znam hoću li uopće nastaviti raditi jer više ovdje nisam siguran - zaključuje.

>> Pogledajte i ovaj video: Djevojčica (11) kruhom gađala naoružanog razbojnika, on pobjegao glavom bez obzira

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PE
petra2638
19:31 09.10.2019.

Ako me je išta život naučio to je koliko je točna izreka pomozi sirotu na svoju sramotu.

DU
Deleted user
19:37 09.10.2019.

Barbasmora@ Ništa od svega što ste naveli.

BA
Barbasmora
17:59 09.10.2019.

Doktor, inzenjer...katolik?