ZAHVALIO SE GRADU

Ostavku dao Darko Richter, ali i Upravno vijeće Srebrnjaka

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Ostavku dao Darko Richter, ali i Upravno vijeće Srebrnjaka
08.10.2021.
u 13:26
– Neće ideološki program riješiti problem Srebrnjaka kojem prijeti 430 milijuna kuna penala ako ne završi projekt – rekao je D. Richter
Pogledaj originalni članak

Samo dva dana nakon što je izabran za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, prim. Darko Richter dao je ostavku na ravnateljsko mjesto. Povuklo se i Upravno vijeće te bolnice, pritisnuti pisanjem medija o novoizabranom ravnatelju. 

– Zvala me prof. Kolaček i rekla da se Upravno vijeće povlači jer nisu spremni nositi se sa svime što izlazi ovih dana. I ja sam poslao svoju ostavku Gradu. Delegati Grada bili su pristojni i suradljivi i to je mogla biti jedna dragocjena suradnja konzervativne opcije i lijevo-liberalne, iako sam kao ravnatelj bio demokratski verificiran, a ne na ideološkom programu. Neće ideološki program riješiti problem Srebrnjaka kojem prijeti 430 milijuna kuna penala ako ne završi projekt – rekao je D. Richter. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

LL
lijepa_li si
13:38 08.10.2021.

majke ti mile, ova nova sekta je gora od inkvizicije!

JO
jorgen
14:07 08.10.2021.

Znači došli smo do situacije kada mediji, a ne struka, određuju ravnatelje bolnica. Znate li što to znači?

FR
franc251
13:28 08.10.2021.

Čovjek je ugledni doktor u mirovini. Očito mu nije sila prljat se muljem i kaljužom koja sad vlada Zagrebom.