nema do politike

Đapić potvrdio: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Đapić potvrdio: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika
20.09.2014.
u 22:36
Ne mogu biti podalje od politike, pa čitav je moj život vezan uz politiku, kazao je Đapić
Pogledaj originalni članak

Saborski umirovljenik i bivši redsjednik HSP-a Anto Đapić potvrdio je Glasu Slavonije istinitost informacije da razmišlja o kandidaturi za predsjednika države.

- Ne mogu biti podalje od politike, pa čitav je moj život vezan uz politiku - kazao je Đapić te dodao: ''Kada sve analiziram, kada promatram ovu predsjedničku pretkampanju, naravno da u meni, kako bih rekao... nešto “grebe”. Desnica, jednostavno, nema kvalitetnog kandidata! Nisam pretenciozan da mislim kako mogu u ovom okolnostima baš pobijediti na izborima. Ako se ukaže prilika, daleko od toga da ne je bi iskoristio. Međutim, promatram stvari realno, protiv sebe bi imao dvoje kandidata koji će iza sebe imati stranačke mašinerije i na desetke milijuna kuna.''

>>Anto Đapić: 'Moram dati alternativu biračima hrvatske desnice'

>>HDZ: HTV se koristi u službi Josipovićeve kandidature

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

DZ
DINAMO-ZG
22:52 20.09.2014.

A ja razmišljam tko bi ti mogao platiti da to učiniš i kome bi time vratio usluge i dugove? Jer ako ćemo iskreno, nema ni jednog normalnog razloga da se ti (za išta) ikada više kandidiraš u Lijepoj našoj!

OS
osica
22:44 20.09.2014.

ha, ha , ha , ih , ih .........kasnim s komentarom jer ga nisam mogla napisati od smijeha, ha, ha, ha.....

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:56 20.09.2014.

Kučnog savjeta ili mjesne zajednice.....