Traži se

Dante se izgubio u večernjoj šetnji

Foto: Privatni albium
Dante se izgubio u večernjoj šetnji
05.10.2017.
u 22:18
Prema posljednjim informacijama viđen je u Zagrebu kod Domovinskog mosta, vlasnici mole da ga pokušate zadržati i da ih nazovete na 098/624-299
Pogledaj originalni članak

Već gotovo tri tjedna Boris Tesko iz Krapinskih Toplica traži svog psa, rodezijskog ridgebacka Dantea koji se izgubio u šetnji u večernjim satima.

Nekoliko dana nakon nestanka viđen je u Trakošćanu, no nisu ga uspjeli pronaći. O nestanku psa B. Tesko obavijestio je novine, radio postaje, a zbog sumnje da je Dante u Sloveniji uputio se i preko granice. Prema posljednoj dojavi Dante je viđen u Zagrebu, kod fontana u blizini Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Dok je Boris Tesko stigao iz Zagorja, Dante više nije bio tamo.

Već sljedećeg dana dobio je poziv da je isti takav pas, s metalnom ogrlicom kakvu ima i Dante, viđen kod Domovinskog mosta.

 – Ne znam je li to moj pas, ali molimo sve koji ga vide da ga i zadrže – kaže vlasnik koji od potrage ne odustaje, a nalazniku nudi i nagradu. Dante je kao svaki ridgeback prepoznatljiv po crti na leđima, gdje mu dlaka raste u suprotnom smjeru. Miroljubiv je i voli ljude. Imate li kakvu informaciju, javite na 098/624-299.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lukathereem
15:32 06.10.2017.

sve više ih šeta psa bez uzice po Zagrebu. pa nije ni čudo da im se izgubio. kad vidim te iskompleksirane ljude s "opasnim " psima loše mi je.. još kad ih puste oko djece..