Davor Božinović:

'Današnji rast bit će nešto veći. Svako otvaranje donosi rizik, razgovaramo o mjerama'

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Davor Božinović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Davor Božinović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Davor Božinović
24.02.2021.
u 08:38
– Pratimo situaciju na dnevnoj razini, je li rast posljedica novih varijanti, određenih popuštanja... To ćemo raditi i dalje – kazao je Božinović
Pogledaj originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović gostuje na N1 televiziji, gdje je govorio o mogućem popuštanju mjera. Za sada su krenuli razgovori i vodit će se do kraja tjedna. 

"O mjerama će se razgovarati od danas do kraja tjedna. Postoji rast. Današnji će biti nešto veći, što nas tjera na oprez. Svako otvaranje donosi rizik. Pratimo situaciju na dnevnoj razini, je li on posljedica novih varijanti, određenih popuštanja... To ćemo raditi i dalje", kazao je Božinović.

"Ne mogu govoriti o eksplozivnom rastu, on postoji diljem Europe, na istočnim granicama, i treba vidjeti razloge i kako organizirati život. Unatoč nezadovoljstvima, Hrvatska ima jedne od najblažih mjera", kazao je.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NA
Nadalinaaa
08:40 24.02.2021.

Jedino rješenje je da se svi zakucamo u crnu zemlju dok virusi ne iščeznu sa lica zemlje.

IM
Imperator Ming
13:54 24.02.2021.

Obuzdajte neotesanu omladinu ispred HNK - a.