PREDOBRO!

Dalmatinac čestitao rođendan susjedu i oduševio cijelu Hrvatsku

Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca/Screenshot
Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca/Screenshot
31.03.2020.
u 13:21
Odjeven od glave do pete u zaštitno odjelo s maskom na licu i rukavicama pozvonio je svojem susjedu i pozvao ga.
Pogledaj originalni članak

Ni koronavirus ne može spriječiti iskrene rođendanske čestitke, baš kako je to dokazao i jedan vješt Dalmatinac koji je odlučio svojem susjedu čestitati rođendan. Međutim, prvo se pobrinuo da bude siguran. 

Odjeven od glave do pete u zaštitno odjelo s maskom na licu i rukavicama pozvonio je svojem susjedu i pozvao ga. Kuvertu s čestitkom predao mu je uz pomoć štapa i upozorio: 'Dva metra, dušo, dva metra'.

 

Susjed kao i njegovi ukućani slatko su se nasmijali, a sam slavljenik prihvatio je šalu. Pošpricali su kuvertu s dezinfekcijskim sredstvom, a potom i ruke čestitara. Međutim, ipak se približio da prihvati tanjur s komadom torte. 

Video je objavljen na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i oduševio je sve koji su video i vidjeli. 

- "Dobro jutro, još uvijek ima duhovitosti"!  "Dobro je da još uvik ima za**bancije, to nas spašava, a bome bi mi dobro došla koja feta torte, il tri"; "Neka nama našeg duha i smisla za humor...", "Susid je legendaran", "Neka nama našeg duha i smisla za humor...." ...neki su od komentara. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mica1111
13:28 31.03.2020.

Nasmijala sam se do suza.Lipi moji Splićani i Dalmatinci.Bog vas poživio...:)

Avatar rubinet
rubinet
16:22 31.03.2020.

Šjor,bravo. Neka zezancije.