Teroristički napad

Dagestan: Četvero mrtvih u eksploziji dviju autobombi

Foto: Reuters/ PIXSELL
Dagestan: Četvero mrtvih u eksploziji dviju autobombi
20.05.2013.
u 18:54
U Mahačkali se večeras igra dvoboj ruske lige između Anžija i Lokomotiv Moskve Slavena Bilića
Pogledaj originalni članak

Najmanje četvero ljudi poginulo je, a 38 ih je ozlijeđeno nakon eksplozije dviju autobombi u ruskoj nestabilnoj sjevernokavkaskoj regiji Dagestanu, prenosi RT.

Eksplozija koja se dogodila u Mahačkali, glavnom gradu poluautonomne Republike Dagestan, prouzročila je i znatnu materijalnu štetu. Dužnosnici vjeruju da su policijski službenici vjerojatno bili meta jer se eksplozija dogodila ispred središnje zgrade tamošnje policije.

Pronađena je još jedna autobomba, a dok su je deaktivirali, eksplodirala je druga bomba smještena u posebnom vozilu.

U toj je pokrajini velik broj islamskih militanata, no nitko još nije preuzeo odgovornost za napad.

U Mahačkali se večeras igra dvoboj ruske lige između Anžija i Lokomotiv Moskve Slavena Bilića, no unatoč terorističkom napadu ruski nogometni savez nije želio otkazati utakmicu.


 

>>Sjeverni Kavkaz islamisti opet pretvaraju u krvavu zonu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.