'Prokleti stranci'

Čula buku u dvorištu pa se iznenadila kada je vidjela što je susjed napravio

Foto: Twitter
Čula buku u dvorištu pa se iznenadila kada je vidjela što je susjed napravio
04.09.2018.
u 09:26
Antonia Nicol iz Londona ugodno je iznenađena kada je vidjela da joj je susjed popravio ogradu koju je srušio vjetar, a zauzvrat nije tražio ništa
Pogledaj originalni članak

Imati dobre odnose sa susjedima često nije lako, no žena po imenu Antonia Nicol iz Londona zato je dobila susjede iz snova.

Prije nekoliko dana čula je snažnu buku u dvorištu, a kada je izašla, imala je što i vidjeti. Njezini susjedi koji stanuju odmah pokraj nje popravili su joj ogradu u dvorištu koja se srušila.

– Snažno udaranje vani. Otkrijem da su susjedi Rumunji popravili moju ogradu koja se srušila prije nekog vremena. Kada sam im ponudila novac ili pivo kao znak zahvalnosti, rekli su da je bolje učiniti dobru stvar za nekoga nego očekivati nešto. Prokleti stranci dolaze ovamo i popravljaju ograde – napisala je ona na Twitteru nakon čega se njezina objava odmah proširila internetom.

Mnogi su komentirali kako je to lijepa gesta te da bi trebalo biti više takvih ljudi, a Antonia je objasnila kako je do situacije uopće došlo.

– Uvijek sam se slagala sa susjedima. Dio ograde je vjetar srušio prije nekog vremena. Susjed mi je pokucao i pitao je li u redu da mi popravi ogradu jer ima nekoliko prijatelja koji imaju alat i mogu odraditi taj posao. Rekla sam mu da bi to bilo odlično i da ću im platiti – ispričala je ona za Mirror.

Međutim, susjed je odbio novac.

– Ponudila sam im pivo, no i to su odbili. Sada imam lijepu i dobro napravljenu ogradu – rekla je ona.

>> Pogledajte i snimke nesposobnih kriminalaca

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:51 04.09.2018.

prozirna soroš-propaganda ...zar netko još nasjeda na ovakve priče?

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:50 04.09.2018.

Dobar susjed zlata vrijedi.

AD
adrian
14:23 04.09.2018.

Neće on lovu, zna on šta hoće a ona ima :))