UVOĐENJE LINIJA

Croatia Airlines vraća stare letove u europska odredišta

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Croatia Airlines
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Croatia Airlines
04.06.2020.
u 11:03
Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa.
Pogledaj originalni članak

Croatia Airlines tijekom lipnja povećava broj letova iz Zagreba u europska odredišta, te će od sredine mjeseca zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta, priopćio je u četvrtak domaći avioprijevoznik.

Od 8. lipnja ponovno se uvode letovi na liniji Zagreb – Zürich na kojoj će putnicima biti na raspolaganju četiri jutarnja leta - ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a od 15. lipnja i poslijepodnevni letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Toga dana (15. lipnja) obnavljaju se i izravne međunarodne linije iz Zagreba u još sedam europskih odredišta – München, Sarajevo, London Heathrow, Dublin, Rim, Bruxelles i Beč.

Iz Zagreba u München i Sarajevo Croatia Airlines letjet će ponedjeljkom, srijedom i petkom; London ponedjeljkom i petkom, a Dublin utorkom, četvrtkom i nedjeljom. 

Ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom domaći avioprijevoznik letjet će za Rim preko Splita, za Bruxelles su predviđeni jutarnji letovi ponedjeljkom te poslijepodnevni četvrtkom, petkom i nedjeljom, a za Beč četvrtkom i nedjeljom.

Croatia Airlines još je 25. svibnja obnovio letove na liniji Zagreb – Amsterdam, na kojoj se leti svakoga dana jedanput, a uveden je i drugi dnevni let na liniji Zagreb – Frankfurt na kojoj se neprekinuto letjelo i tijekom epidemiološke krize. Također, od 1. lipnja zrakoplovi tvrtke ponovno lete na redovitoj liniji Zagreb – Kopenhagen, četiri puta na tjedan.

Tako će do sredine lipnja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta.

U domaćem prometu 8. lipnja ponovno se uvodi linija Zagreb – Zadar – Pula jedanput na dan, a nastavljaju se obavljati letovi na linijama Zagreb – Split i Zagreb – Dubrovnik, dvaput na dan.

U kompaniji navode da je opseg letova prilagođen aktualnoj tržišnoj potražnji i uvjetima putovanja u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom u Europi, a moguće su i naknadne promjene u planiranom redu letenja.

Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.