prate situaciju

Ćorić o cijenama goriva: Ako dođe do značajnije eskalacije, Vlada je do sada reagirala, a reagirat će i ubuduće

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ćorić o cijenama goriva: Ako dođe do značajnije eskalacije, Vlada je do sada reagirala, a reagirat će i ubuduće
14.12.2021.
u 15:22
Pričekat ćemo kraj tjedna pa ćemo onda biti pametniji po pitanju idućeg utorka i prosjeka koji će generirati novu razinu cijena. Ovisno o kretanjima ovoga tjedna ćemo promišljati naše odluke za sljedeći tjedan - dodao je ministar Ćorić
Pogledaj originalni članak

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić održao je konferenciju za medije u Banskim dvorima.  Na početku se osvrnuo na značajan rast cijena goriva u Hrvatskoj od ponoći. 

- Ono što vidite vi, vidimo i mi. Ono o čemu će ovisiti daljnje postupanju, jesu cijene na globalnom tržištu ovoga tjedna. To će biti referentno za određivanje cijena od sljedećega utorka. Za sada ne poduzimamo ništa, ako dođe do značajnije eskalacije, Vlada je do sada reagirala, a reagirat će i ubuduće - poručio je ministar Tomislav Ćorić, piše HRT.

- Pričekat ćemo kraj tjedna pa ćemo onda biti pametniji po pitanju idućeg utorka i prosjeka koji će generirati novu razinu cijena. Ovisno o kretanjima ovoga tjedna ćemo promišljati naše odluke za sljedeći tjedan - dodao je. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
mirkec68
06:18 15.12.2021.

drzava bi bolje funkcionirala da nema vlade

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
19:59 14.12.2021.

Ako država daje naše novce onima koji kupuju skupe el. automobile, red je natočit i koju litru goriva sirotinji.

AN
ante411
18:46 14.12.2021.

Do sada me plenkovićeva politika podsjećala na jugoslavensku a sada me podsjeća i ekonomija.