Sastavljanje Vlade

Četiri člana Bandićeva kluba dali potpise za Plenkovića, očekuju se još dva

Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Četiri člana Bandićeva kluba dali potpise za Plenkovića, očekuju se još dva
05.10.2016.
u 20:18
Riječ je o članu predsjedništva HSU-a Kažimiru Vardi, nezavisnom gradonačelniku Đurđevca Željku Lackoviću, gradonačelniku Petrinje, reformistu, Darinku Dumboviću i Ermini Ljekaj Prljaskaj, zastupnici albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine
Pogledaj originalni članak

Četiri saborska zastupnika, članova budućeg kluba stranke Milana Bandića u Saboru, dali su večeras svoje potpise za podršku Andreju Plenkoviću za sastavljanje Vlade, potvrđeno je Večernjem listu iz više izvora. 

Riječ je o članu predsjedništva HSU-a Kažimiru Vardi, nezavisnom gradonačelniku Đurđevca Željku Lackoviću, gradonačelniku Petrinje, reformistu, Darinku DumbovićuErmini Ljekaj Prljaskaj, zastupnici albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine. Dvojica gradonačelnika izabrana su u Sabor s koalicijskih lista koje je predvodila stranka Milana Bandića.

U saborskom klubu pridružit će im se još dva zastupnika manjina i to Vladimir Bilek, zastupnik češke i slovačke manjine te Robert Jankovics, zastupnik mađarske nacionalne manjine. 

I njihovi se potpisi podrške Andreju Plenkoviću također očekuju. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

LA
laptop
20:46 05.10.2016.

Treba Plenkovic petrovu pokazati gdje mu je mjesto a ne da petrov vrsi Ultimatum i pritiske. Vlada moze i bez petrova sto bi i bilo realen.

MO
mobitel20
20:49 05.10.2016.

Kao sto smo i pisali...ista vecina kao i do sada...sa neznatno izmjenjenim omjerima ali to je to. HSS ce se cekati dok obavi izbore i rjesi se Beljaka pa ce i njihova 4 biti u vecini. Kljucno je da vec sada be ijednog manjinca vecina ima 77 ruku. Plus lojalni manjinci albanske,madjarske i slovacko-ceske...na tih , kao beton sigurnih 80 dolaze 4 HSSovca(bez Beljaka), vjerojatno i Kajtazi i to je vecina od 85 zastupnika. Njoj ce se po potrebi prikljucivati "tiha potpora" Glasnovica,Glavasa,Lovrinovica i Misica. To je 89 na kojih se uvijek moze racunati. Na sve to,Pupovac i Radin mogu se prikljuciti ako hoce,ako nece sretno im bilo...a uz sve slojeve drustva,jasno je da ce Vlada voditi brigu o svim manjinama ali bez icijih ucjena i sramnih poteza Jadranke Kosor.

CA
cagaljb
20:53 05.10.2016.

Hoće li Lovrinović i Mišić podržati Plenkovića? Živi zid je u raspadu, Lovrinović i Mišić bi trebali ući u Bandićev klub. U kojem klubu će biti jedan zastupnik hdssb-a?