'Mir Božji, Hristos se rodi'

Čestitka predsjednice vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Marija Bistrica: Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala proslavi dočeka Nove godine u podne
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
06.01.2020.
u 10:26
Sutra, 7. siječnja, vjernici pravoslavne vjeroispovijesti slave Božić
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru.

„Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi' čestitam Božić u radosti i miru Kristova rođenja. U daru života, u nadi i optimizmu budimo osnaženi kako bismo poticali razumijevanje i povjerenje jednih prema drugima i razvijali pozitivne vrijednosti u našem društvu“, stoji u čestitci.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar vrsaljko
vrsaljko
11:21 06.01.2020.

Vaistinu se rodi!

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:29 06.01.2020.

Propala Vrhovnica Kolinda BBh i bez funkcije nastavlja svoju misiju usrećavanja svih gradjana neovisne (od gradjana) države, pa čak i remetilaca, kojima je zahvalna za pobjedu kod istočnih susjeda. Ako naš Hrvatski Bog i Cekva u Hrvata daju ova će biti proglašena za sveticu, jer su njene zasluge za najvjernije dvonožno stado nemjerljive. Uostalom naša ex-Vrhovnica je prepoznata u svijetu po svojim izuzetnim kvalitetama, kako državničkim, tako i humanističkim pa treba očekivati od naših transatlanskih gazda da je uskoro honoriraju za njene zasluge primjerenom medjunarodnom sinekurom, zar ne?