za 1600 obitelji

Caritas poplavljenima daruje vaučere od 4500 kuna

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Caritas poplavljenima daruje vaučere od 4500 kuna
26.11.2014.
u 14:39
Preko 1600 obitelji s područja Gunje, Posavskih Podgajaca, Rajevog Sela, Račinovaca, Strošinaca i Đurića primit će poklon-vaučere u vrijednosti 4500 kuna koje će za kupovinu potrebnog građevinskog materijala, alata i potrepština za uređenje doma moći iskoristiti u tvrtki Vinkoprom u Vinkovcima.
Pogledaj originalni članak

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije provodi projekt "Ljubav uvijek nađe put" za pomoć stradalima od poplave na području županjske Posavine. U sklopu projekta predviđena je i pomoć u obnovi poplavom oštećenih kuća, a ta će se pomoć pružiti u obliku poklon vaučera.

Preko 1600 obitelji s područja Gunje, Posavskih Podgajaca, Rajevog Sela, Račinovaca, Strošinaca i Đurića primit će poklon-vaučere u vrijednosti 4500 kuna koje će za kupovinu potrebnog građevinskog materijala, alata i potrepština za uređenje doma moći iskoristiti u tvrtki Vinkoprom u Vinkovcima. Vaučeri će se moći iskoristiti prema rasporedu za svaku župu, a prvi će ga moći iskoristiti stanovnici Strošinaca i Đurića, od četvrtka, 27. studenog. Nakon njih slijede Rajevo Selo i Posavski Podgajci od 1. prosinca, Račinovci od 8. prosinca te Gunja od 15. prosinca. Ova akcija, kažu u Caritasu, traje do 28. veljače sljedeće godine i vrijedna je 7,3 milijuna kuna.

>>Šesteročlana obitelj iz Gunje živi u jednoj prostoriji

>>Donacija za opremanje kontejnerske ambulante u Gunji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.