nakon tragedije

Čakovec: Prijatelj preminulog Pergara u bijegu udario auto

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Čakovec: Prijatelj preminulog Pergara u bijegu udario auto
28.01.2011.
u 12:56
Zbog točenja alkoholnih pića pijanim gostima najvjerojatnije će biti prijavljena i konobarica zbog koje se navodno i povela svađa u Guruu
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC – Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti Tomislava Pergara, koji je nakon što su ga pretukla trojica muškaraca u narodnjačkom klubu Guru preminuo u čakovečkoj bolnici, šok zbog unutarnjeg krvarenja. Policija je danas izvijestila da je u klubu Guru te noći sa srijede na četvrtak lakše ozlijeđen i 35-godišnjak iz Prekope, koji je bio u društvu preminulog Pergara.

Je li batine dobio prije nego što je Pergar pretučen ili nakon toga, nije poznato. Zna se samo da je izašao iz kluba i otrčao do svog automobila. Vozeći unatrag na parkiralištu kluba, udario je u parkirani automobil i pobjegao. Policija ga je ubrzo zaustavila u Ulici ZAVNOH-a i alkotestirala. Pokazalo se da je imao 2,60 promila alkohola u krvi. Usto, vozio je u vrijeme kad mu je bila oduzeta vozačka dozvola pa će protiv njega biti podnesene najmanje dvije prekršajne prijave.

Zbog točenja alkoholnih pića pijanim gostima najvjerojatnije će biti prijavljena i konobarica zbog koje se navodno i povela svađa u Guruu, u kojem se te noći održavao “Roštilj party”. Jedan od uhićenih muškaraca na Facebooku se hvalio fotografijama na kojima u ruci drži automatsku pušku, a jedan od omiljenih likova mu je Soprano. Obožava tzv. gangsta stil.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KA
karlovcankica
14:11 28.01.2011.

hahaa...konobarica ce biti prijavljena..svasta, zatvorite birtije..pa nece biti pijanca.

BO
boki01
20:14 28.01.2011.

SVI KOJI ŽELE TOČNE I ISTINITE INFORMACIJE SLIKE NASILNIKA KOJI SU PREBILI TOMISLAVA MOGU IH POGLEDAT NA PORTALU MEĐIMURJE...

KA
karlovcankica
14:12 28.01.2011.

dodatak..zatvorite chetnicke birtije