SISAK

C.I.O.S. grupa donirala je u ponedjeljak respirator vrijedan 250.000 kuna Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Donacija C.I.O.S. grupe Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Donacija C.I.O.S. grupe Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Donacija C.I.O.S. grupe Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak
08.06.2020.
u 15:04
U ožujku ove godine, s pojavom opasnosti od COVID-a Uprava CIOS-a je donijela odluku o kupovini respiratora namijenjenih hrvatskim bolnicama
Pogledaj originalni članak

Naša bolnica nema dovoljni broj respiratora i ova će nam donacija tako biti značajna za daljnje liječenje naših bolesnika te će unaprijediti liječenje oboljelih s respiratornim oboljenjima. Naime, osim kod teških bolesnika s COVID 19 i kod drugih bolesti, u određenim situacijama, je potrebno nastaviti njihovo liječenje s respiratorom – rekao je prilikom uručenja donacije ravnatelji sisačke bolnice dr. Tomislav Dujmenović.

U ožujku ove godine, s pojavom opasnosti od COVID-a Uprava CIOS-a je donijela odluku o kupovini respiratora namijenjenih hrvatskim bolnicama.

- Logično je bilo da jedan od uređaja doniramo sisačkoj bolnici jer CIOS grupa u Sisku djeluje od 2001. godine i danas zapošljava  88 zaposlenika. U tijeku su još neki strateško važni projekti od kojih očekujemo dodatna zapošljavanja u Sisku – rekla je ime Uprave C.I.O.S. grupacije Tajana Tomašević dodavši kako je strateška  odrednica CIOS grupe da bude partner zajednici u kojoj djeluje i da pomaže projekte koji imaju cilj unaprijediti kvalitetu života sugrađana.

Donirani respirator je švicarske proizvodnje i jedan od najmodernijih. Na području Sisačko-moslavačke županije zabilježeno je ukupno 36 slučajeva zaraze novim koronavirusom. Danas su svi izliječeni, a na području županije nije bilo smrtnih slučajeva.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.