živi zid

Bunjac: Tzv. oproba i HDZ trguju po saborskim hodnicima i kafićima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Bunjac: Tzv. oproba i HDZ trguju po saborskim hodnicima i kafićima
10.09.2018.
u 14:43
HDZ unutar oporbe ima neograničen izvor ruku koje su mu potrebne. Izuzev par zastupnika i nas trojice iz Živoga zida, ogromna većina njih spremna se prodati Plenkoviću za odgovarajuću 'ponudu'
Pogledaj originalni članak

Zastupnik Živog zida Branimir Bunjac smatra da HDZ nema samo 76 ruku u Saboru. "HDZ unutar oporbe ima neograničen izvor ruku koje su mu potrebne. Izuzev par zastupnika i nas trojice iz Živoga zida, ogromna većina njih spremna se prodati Plenkoviću za odgovarajuću "ponudu".

Nije to samo Saucha, on je tek vrh sante leda. Kažem to jer znam vidim, vlastitim očima kako tzv. oporba i HDZ trguju po saborskim hodnicima i kafićima. Većina oporbe funkcionira po modelu - kad su izbori, raspale po HDZ-u verbalnom paljbom da dobiju glasove, kad izbori prođu, prodaju se za vrlo sitan novac.

Ružno je reći, ali za većinu zastupnika cilj bavljenja politikom je malo popraviti svoj materijalni položaj", napisao je Bunjac na svom profilu na Facebooku.

>> Pogledajte video - Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji Živog zida

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

BR
brojevi
20:15 10.09.2018.

Živi zid nije stranka već plaćenička filijala za ruske ciljeve u RH. Mlađi apolitični glasaći im daju glasove jer je kul gledati perfomasne klauna Pernara ili sirova pljuvanja Bunjca te ona izlaganja kuma Vilibora a starija populacija iz protesta i razočarenja u svoje favorite. ŽZ vlast nije cilj jer su svjesni svojih skromnih mogučnosti. Dobro su unovčili namještene igrokaze kod dužničkih nesretnika koji nemaju što izgubiti i osigurali uhljebnički saborski status uz dodatna sredstva iz ruske filijale. Ali kao što u svakoj nesreći ima pozitivnih strana tako se pojavom ŽZ-a kao trečoj opciji u RH. otvorila Pandorina kutija političke neizvjestonsti i strah od budučnosti ukoliko glavni akteri ne promjene i oplemene svoju političku platformu.

CM
carlo.maldini.96
15:54 10.09.2018.

bunjac ne laži, saborska je stanka, nema nikog po saborskim hodnicima

MN
Mamuti na plaži
17:26 10.09.2018.

A jedino njega sirotog nitko ne žica "trgovinu" E vidiš Bunjac to znači da nitko ne zeli imati posla sa vama