NIJE PRIJAVIO POLICIJI

Brutalno premlaćivanje u Solinu: Dvojica mladića pretukla starijeg čovjeka

Foto: Screenshot Dalmatinski portal
Brutalno premlaćivanje u Solinu: Dvojica mladića pretukla starijeg čovjeka
14.01.2022.
u 20:38
Žrtva nije pružala otpor, a u jednom trenutku se srušio na pod no ni to nije spriječilo napadače da ga nastave udarati.
Pogledaj originalni članak

Splitom i okolicom kruži snimka nasilja na kojoj dvojica mladića brutalno premlaćuju starijeg čovjeka. 

Riječ je o događaju koji se dogodio prije nekoliko mjeseci u Solinu, no sada se proširila i snimka toga, piše Dalmatinski portal. 

Žrtva i napadači očito se dobro poznaju, a sve je počelo mirno. Nakon kraće rasprave počinje udaranje rukama, nogama, laktovima... 

Žrtva nije pružala otpor, a u jednom trenutku se srušio na pod no ni to nije spriječilo napadače da ga nastave udarati. 

Policija također raspolaže ovom snimkom te su uspjeli identificirati jednog počinitelja. Riječ je o  Solinjaninu koji je trenutno nedostupan. Identitet žrtve im je nepoznat. Po svemu sudeći, napadnuti nije potražio pomoć u bolnici jer bi u tom slučaju liječnici odmah izvijestili policiju. 

Snimku možete pogledati ovdje. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
09:22 15.01.2022.

Ne treba prestrogo presuđivati te prave hrvatske mladiće koji imaju u sebi domoljublje, energiju i nevinu vitešku narav a ratnih vremena da se opuste i djeluju protiv takozvanih neprijatelja više nema.

Avatar quo_vadis
quo_vadis
23:17 14.01.2022.

odmah bez suđenja na giljotinu....obojicu!

Avatar Đuro išijas
Đuro išijas
21:46 14.01.2022.

Mislim da se to uopće nije dogodilo u Hrvatskoj, uopće se ne vidi ulica niti bilo što prepoznatljivo, vidi se samo tri automobila ali se ne vide registracijske tablice, snimka je toliko loša da se osobe ne mogu prepoznati, a najčudnije od svega je što napadnuti nije potražio pomoć u bolnici. Već sam se više puta uvjerio u lažne snimke i slike, slučajno sam gledao na youtubeu neke smiješne slike iz Kine, neke od tih slika sam našao na Dnevna doza prosječnog Dalmatinca. Prema tome sve slike i videa u kojima ne možete prepoznati osobu, ulicu, tablice i slično, je lažno.