Hoteli Novi

Državno odvjetništvo u Klagenfurtu obustavilo istragu protiv Brune Orešara

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Državno odvjetništvo u Klagenfurtu obustavilo istragu protiv Brune Orešara
21.08.2017.
u 16:35
Bruno Orešar bio je, po pisanju medija, pod istragom austrijskih pravosudnih vlasti zbog sumnje da je preko svojih brojnih tvrtki prao novac Hypo banke
Pogledaj originalni članak

Državno odvjetništvo u Klagenfurtu obustavilo je istražni postupak protiv Brune Zvonimira Orešara, Gordana Širole i Darija Kožula, vezano uz kreditne odnose Hypo grupe i Hotela Novi, priopćila je u ponedjeljak tvrtka Hoteli Novi.

U priopćenju se navodi da je u slučaju kreditiranja turističkog projekta Hotela Novi istražni postupak obustavljen zbog nedostatka dokaza o namjeri oštećivanja za sve navedene u postupku.

Bivši tenisač, a kasnije poduzetnik Bruno Orešar bio je, po pisanju medija, pod istragom austrijskih pravosudnih vlasti zbog sumnje da je preko svojih brojnih tvrtki prao novac Hypo banke.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GV
golub Vaso
16:48 21.08.2017.

isplatilo se igrati tenis s njofrom

M3
Miške 3
17:15 21.08.2017.

Oprao je s Franjom Jadrankamen iz Brača.

Avatar maxist
maxist
21:15 21.08.2017.

"biznimen"-poduzetnik-poduzeo sve da mu Franjo pokloni što više ......Nekima se ne može ni pokloniti koliko mogu zatrajbati i uništiti.....Dobije za tri generacije a uništi u 3 godine.....