NA POVRATKU U BRITANIJU

Britanske 'Crvene strijele' preletjele hrvatsku obalu, pohvalili se zadivljujućim prizorima

Foto: RAF Red Arrows
Britanske 'Crvene strijele' preletjele hrvatsku obalu, pohvalili se zadivljujućim prizorima
14.10.2021.
u 15:05
Pogledaj originalni članak

Iznad gradova na hrvatskoj obali jučer su preletjeli i zrakoplovi britanske akrobatske skupine RAF (Royal Air Force) “Red Arrows”. U hrvatskom zračnom prostoru našli su se pri povratku iz Dubaija, gdje su sudjelovali na svjetskoj izložbi EXPO 2021.

Prilikom povratka, fotografirali su i neke prizore uhvaćene iznad hrvatske obale, Saudijske Arabije, Cipra, Grčke i Francuske, a fotografije su podijelili na svojoj Facebook stranici.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ST
strahimir
15:40 14.10.2021.

Ovo je još jedna od reklama Lijepe naše, prizori kakve nitko nema .

PO
Poskok
17:07 14.10.2021.

Lijepa li si…

TM
trade_mark
16:02 14.10.2021.

englezi došli po kruh i mlijeko i zahodski papir jer je kod njih u dućanima nestašica?