UBIJENO 22 LJUDI

Britanci uhitli osumnjičenog za teroristički napad na koncertu Ariane Grande u Manchesteru

Foto: WP#GWAE/ZDS
Police search a house in Manchester in the aftermath of terrorist attack at Ariana Grande concert
Foto: WP#ECAF
The aftermath of the terror attack in Manchester
22.10.2021.
u 22:44
Osumnjičen je da je bio uključen u pripremu terorističkih napada ili da je pomagao drugima u pripremi, objavila je policija u priopćenju.
Pogledaj originalni članak

Britanska policija koja istražuje samoubilački napad u Areni u Manchesteru 2017. uhitila je u petak muškarca pod optužbom za terorizam.

Dvadesetčetverogodišnji muškarac uhićen je po povratku u Veliku Britaniju preko zračne luke u Manchesteru. Osumnjičen je da je bio uključen u pripremu terorističkih napada ili da je pomagao drugima u pripremi, objavila je policija u priopćenju.

Muškarac je iz Manchestera, pojašnjava se.

Foto: WP#ECAF
The aftermath of the terror attack in Manchester

Dvadeset i dvoje ljudi, uključivo sedmero djece, poginulo je u napadu na koncertu u Areni u Manchesteru koji je održavala američka pjevačica Ariana Grande.

Samoubilački napad je izvršio Salman Abedi. Njegov brat Hashem Abedi proglašen je krivim i u kolovozu 2020. osuđen na zatvorsku kaznu od najmanje 55 godina, za pomaganje Salmanu u planiranju napada. Braća su Libijci čiji su roditelji emigrirali u Britaniju tijekom vladavine Moamera Gadafija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.