sabor

Branko Vukšić: Radman mora otići

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabor (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milorad Batinić,
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabor (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabor (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabor (1)
05.07.2013.
u 10:40
Podsjetio je da je Radman obećao dati ostavku ako se utvrdi da je u sukobu interesa, a da je naknadno promijenio mišljenje na nagovor svojih političkih zaštitnika.
Pogledaj originalni članak

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman ulazi iz afere u aferu i trebao je već odavno podnijeti ostavku, rekao je tijekom rasprave o izmjenama Zakona o elektroničkim medijima laburist Branko Vukšić. Podsjetio je da je Radman obećao dati ostavku ako se utvrdi da je u sukobu interesa, a da je naknadno promijenio mišljenje na nagovor svojih političkih zaštitnika.

– Nije znao da je u sukobu interesa zato što sjedi u nadzornom odboru Hypo banke. Pa onda nije znao da treba prijaviti imovinu u Sloveniji, koja je za hrvatske pojmove pozamašna – rekao je Vukšić i dodao kako je Radmanu u tome uzor vjerojatno bivši premijer Ivo Sanader.

Zbog podrške koju mu je dao prilikom izbora, Vukšić se javno ispričao.

– Smatrao sam da je on najbolji od šest kandidata za mjesto glavnog ravnatelja, a sada se ispričavam javnosti što sam ga podržao. Tko pogriješi treba se ispričati – rekao je Vukšić i ponovio da bi Radman trebao što prije podnijeti ostavku.  

>> 'Bolje da Radman sam podnese ostavku nego da ga smijeni Sabor'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.