'na isti način'

Petrov: Novog ministra branitelja izabrat ćemo u sljedeća tri dana

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Petrov: Novog ministra branitelja izabrat ćemo u sljedeća tri dana
01.02.2016.
u 10:21
Na pitanje postoji li mogućnost veta, Petrov je odgovorio: 'Da, kao i prije, i kao što tu mogućnost ima druga strana'.
Pogledaj originalni članak

Čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov rekao je danas da će se novi ministar branitelja izabrati u sljedeća tri dana. Kako javlja reporterka N1 na Twitteru Petrov je rekao da će se novi ministar izabrati na isti način kao i prije.

Na pitanje postoji li mogućnost veta Petrov je odgovorio: "Da, kao i prije i kao što tu mogućnost ima druga strana." Dodao je da još ne zna kada će biti sastanak Vijeća za suradnju koje će nadzirati provedbu reformskog sporazuma.

Podsjetimo, bivši ministar branitelja Mijo Crnoja u četvrtak je podnio ostavku nakon napisa medija o utaji poreza, nasilju i lažiranju podataka. Sporna je bila njegova adresa stanovanja u Samoboru te uvjeti pod kojima je dobio namjenski kredit za izgradnju kuće u Samoboru koju još nije sagradio.

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku, ne želim biti uteg Vladi

>> Nemjerljivu štetu slučaja Crnoja plaćaju branitelji

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

AR
aristip
11:17 01.02.2016.

Hajde da to napokon bude branitelj koji nije u mirovini,nego koji je i nakon završetka rata nastavio da svojim rukama gradi Hrvatsku !!

PO
portugisac
12:32 01.02.2016.

Oćekujem da se još koji iz MOST - a očituje iako ministar branitelja dolazi od strane Domoljubne koalicije. Ovo zajedništvo sa MOST-om je čisti promašaj za Domoljubnu koaliciju. Bolje bi bilo iči na nove izbore.

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
13:16 01.02.2016.

Kada Božo shvati da je on mislil reforme u životu građana a njegovi novi domoljubni partneri su mislili reforme u načini zbrinjavanja i snabdjevanja biče kasno i na sljedečim izborima ukoliko uopće kandidira dobiče samo pet glasova iz svoje familije.