MORH

Božinović od Vukelića preuzeo dužnost ministra obrane

Foto: MORH
vukelic bozinovic (1)
Foto: MORH
vukelic bozinovic (1)
Foto: MORH
vukelic bozinovic (1)
30.12.2010.
u 10:26
Ministar obrane Davor Božinović je, preuzimajući dužnost, istaknuo kako će nastaviti raditi na ostvarivanju potrebnih reformi u Oružanim snagama.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Hrvatski sabor na prijedlog predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor na sjednici u srijedu iskazao povjerenje novim članovima Vlade, među kojima i novom ministru obrane Republike Hrvatske Davoru Božinoviću, danas je u MORH-u izvršena i primopredaja dužnosti ministra obrane.

Branko Vukelić zaželio je ministru Božinoviću puno uspjeha na novoj dužnosti, a svojim je suradnicima zahvalio na uspješnoj suradnji.

Ministar obrane Davor Božinović istaknuo je da će nastaviti raditi na ostvarivanju potrebnih reformi u Oružanim snagama.

Novi ministar obrane Davor Božinović dosad je obnašao dužnost državnoga tajnika za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija i posebnoga izaslanika predsjednice Vlade RH za jugoistočnu Europu. U svojoj profesionalnoj karijeri, između ostalog, obnašao je i dužnosti veleposlanika Republike Hrvatske u NATO-u, predstojnika Ureda predsjednika Republike Hrvatske, veleposlanika RH u Srbiji i Crnoj Gori i niz drugih diplomatskih dužnosti.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PI
piccolo
10:51 30.12.2010.

Hebo te život ovaj Božinović i zgleda i priča ko da je zbriso iz Vrapča prije 20 minuta. Pa njemu da daš dve koze taj bi tri zgubio.

TE
tetaVala
14:56 30.12.2010.

Božinović je stručna osoba, i nadamo se osvježenju u ovom ministarstvu čije je dijelovanje došta i ograničeno s obziro da smo članica NATO pakta

MU
mudri20
14:49 30.12.2010.

Sad mora na brzinu i on naručiti par kamiončića.