dvostruka igra

Bombaš \"u donjem rublju\" zapravo je dvostruki agent CIA-e

Foto: ''
Bombaš \"u donjem rublju\" zapravo je dvostruki agent CIA-e
09.05.2012.
u 11:07
Američki mediji pak špekuliraju da je doušnik CIA-e zapravo tajni agent sigurnosnih službi Saudijske Arabije koji se dobrovoljno javio za Al-Qa\'idin zadatak
Pogledaj originalni članak

Potencijalni bombaš samoubojica koji je trebao izvršiti plan jemenske "podružnice" Al-Qa'ide i srušiti zrakoplov koji je letio u SAD na prvu godišnjicu smrti Osame bin Ladena koristeći bombu skrivenu u donjem rublju zapravo je bio dvostruki agent CIA-e. Ipak, još nije poznato je li CIA svog čovjeka odmah ubacila u jemensku Al-Qa'idu ili je "preobraćen" nakon što su sigurnosne agencije doznale za plan o novom napadu na SAD.

Iako su informaciju o dvostrukoj igri napadača potvrdili američki dužnosnici, još se dobro čuvaju informacije o tome na koji je način otkriven Al-Qa'idin plan kako bi obitelj i sam doušnik bili zaštićeni, donosi Reuters. Navodno je CIA-in doušnik jako dobro povezan sa stranim sigurnosnim agencijama koje surađuju s CIA-om.

Američki mediji pak špekuliraju da je doušnik CIA-e zapravo tajni agent sigurnosnih službi Saudijske Arabije koji se dobrovoljno javio za Al-Qa'idin zadatak.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

TO
Toni50
11:39 09.05.2012.

Bombaš \"u donjem rublju\" zapravo je dvostruki agent CIA-e.. Ljudi su naivni ako Ameri likvidiraju sve a ne agitiraju nove grupe onda nema love nema rata nema zarade nema politike. Oni su super \"dečki oni se brinu na sve strane\" Tako i hrvatima čitamo šalju \"svoje\" organe poginulih !? Ne njemcima francuzima amerikancima ili Rusima ne odužuju se Kosovarima Albancima nego Hrvatimatima i to samo Iz Zahvalnosti Dr. Sanaderu jel je tražio da Hravti idu u Nato Uno i eu ................

RI
Riznica
12:26 09.05.2012.

Ovo samo prizvodi provokacije !\".. Pa kad im vrate bice \"jadni mi\" islamisti opet zlocasti !!!!

OB
-obrisani-
11:30 09.05.2012.

A što bi očekivali,nego farsu u režiji CIA.