Nesreća

BMW potpuno izgorio na autocesti između Osijeka i Đakova

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
BMW (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
bmw (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
bmw (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
bmw (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
bmw (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
bmw (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
bmw (1)
04.08.2011.
u 19:40
Ozlijeđenih nije bilo, iako su se pored vozača u automobilu nalazile četiri osobe.
Pogledaj originalni članak

BMW njemačkih registarskih oznaka do kotača je izgorio na autocesti između Osijeka i Đakova. Ozlijeđenih nije bilo, iako su se pored vozača u automobilu nalazile četiri osobe.

– Počelo je nešto gorjeti pokraj auspuha. Dva smo ga puta pokušali gasiti. U pomoć su nam priskočili i vozači koji su prolazili autocestom kada su vidjeli što nam se događa, ali spasa, očito, nije bilo. Odmah smo pozvali i vatrogasce – ispričao je u dahu Hase Kurtović, vozač izgorjelog BMW- a, koji je s obitelji krenuo na odmor na Jadran. Svoje putovanje će nastaviti, rekao je, zamjenskim vozilom koje će im osigurati osiguravajuća kuća.

Pretpostavlja se da je požar na automobilu starom šest godina izbio zbog kvara na elektroinstalacijama. Vatru su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PA
paquito
20:47 06.08.2011.

killer3000 mislim da nisi u pravu i da ti ne pratiš baš najbolje...najviše gore Renaulti pogotovo nakon prometnih nesreća.

KR
kreont
21:54 04.08.2011.

Ljudi jer moguće, BMW skoro napravio ******* samo 5,6 godina star i ovako se upali na cesti. Jel to nešto govori o autu ili o vlasniku ? Možda mazda nije bio jedini smrtni auto na cesti ?

SA
swiss airbus a320
00:27 05.08.2011.

To je tako kad covjek hoce da bude sam svoj majstor i ne odrzava auto u ovlastenom servisu.