Prijetio im oružjem

Predator iz Splita dovodio dječake u stan, drogirao ih i bludničio nad njima

Foto: Getty Images
Predator iz Splita dovodio dječake u stan, drogirao ih i bludničio nad njima
30.04.2019.
u 19:31
Najteže nedjelo je spolni odnošaj bez pristanka koji je počinio nad dječakom starim 16 godina kojemu je prethodno lažno obećavao kako će mu platiti za seksualni odnos
Pogledaj originalni članak

Državno je odvjetništvo odredilo istražni zatvor 36-godišnjem muškarcu iz Splita kojeg se tereti da je seksualno zlostavljalo trojicu maloljetnika. Muškarac je 2017. i 2018. godine dječake mlađe od 15 godina dovodio u svoj stan te nad njima bludničio nakon što ih je omamio marihuanom i hašišem te im prijetio oružjem.

Muškarca se tereti za četiri kaznena djela. Najteže nedjelo je spolni odnošaj bez pristanka koji je počinio nad dječakom starim 16 godina kojemu je prethodno lažno obećavao kako će mu platiti za seksualni odnos.

Nad drugo dvoje maloljetnika počinio je bludne radnje protiv njihove volje nakon što im je omogućio uživanje opojnih droga marihuane i hašiša.

Nad privedenim 36-godišnjakom istragu provodi Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, a muškarac je priznao bludne radnje, ali ne i spolni čin.

Iduće je na redu ispitivanje dječaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

CH
chemica
19:49 30.04.2019.

Maloljetni hašomani i neradnici pali u ruke psihopatskom seksualnom manijaku i narkomanu. U moje vrijeme se za more zarađivalo žuljevima na rukama, a ne oko šupka.

KO
komar64
20:24 30.04.2019.

Kastrirat....i poslat ga u zatvor s muškarcima željnih seksa.

MO
modovisisajteMaraschino
14:11 01.05.2019.

dok je obećavao pare onda sve bilo u redu, kad nije platio onda je predator i silovatelj?