'Susretu u riječi'

Blanka Vlašić ugošćuje Željka Pervana

Foto: Screenshot
Blanka Vlašić ugošćuje Željka Pervana
25.03.2019.
u 09:58
Ovo je treći susret „Susret u riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava.
Pogledaj originalni članak

Blanka Vlašić ugostit će sutra, u utorak, u „Susretu u riječi“ u Splitu, kako doznajemo, kao gosta iznenađenja Željka Pervana, glumca, scenarista i stand-up komičara, koji će s proslavljenom atletičarkom razgovarati o vjeri i svom vjerskom životu.

Ovo je treći susret „Susret u riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava. I ovaj će puta započeti sjajnim predavačem i tumačem Božje riječi fra Antom Vučkovićem, ali u novom ciklusu predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, gdje će fra Ante Vučković tumačiti tekst iz Evanđelja o Luki „Progovori njemak“.

„Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split“, najavljuju organizatori, a Blanka Vlašić i fra Ante Vučković i ovoga su puta snimili duhoviti video spot koji možete pogledati ovdje.

Treći „Susret u riječi“ započinje u splitskom sjemeništu 26. ožujka 2019. u 20.00 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.