dobio zabranu približavanja

Bivšoj djevojci poslao više od 3000 poruka i poziva jer želi obnoviti vezu

Foto: Pixabav
Bivšoj djevojci poslao više od 3000 poruka i poziva jer želi obnoviti vezu
13.09.2021.
u 15:36
Dolazio je do njene kuće i pokušavao ući na silu. Čak se i skrivao u blizini kuće i pratio tko dolazi u nju
Pogledaj originalni članak

Zabranu približavanja na manje od 50 metara i bilo kakvog kontakta dobio je 37-godišnjak protiv kojeg je Državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo optužnicu zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja prema bivšoj djevojci.

Okrivljenika se tereti da je u srpnju i kolovozu 2021. godine u selu pokraj Varaždina učestalo mobitelom slao poruke i upućivao pozive svojoj bivšoj djevojci, tražeći da obnove vezu. Poslao joj je tako više od 3000 poruka i poziva! Dolazio je do njene kuće i pokušavao ući na silu. Čak se i skrivao u blizini kuće i pratio tko dolazi u nju.

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlje mjere opreza koje mu je izreklo Državno odvjetništvo -  zabrana približavanja oštećenici na udaljenost manju od pedeset metara i zabrana uspostavljanja bilo kakvog oblika kontakta s njom.

VIDEO Pandemija je iza njih: Nekoliko desetaka tisuća ljudi uživalo u koncertu u Danskoj!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:51 13.09.2021.

3000 poruka? psihijatrijski slučaj. ma 3 su previše a kamoli 3000. ima ženskih ko salate, čemu opsjednutost osim ako niste za psihijatriju jedino ako je takav da ga nijedna ne želi pa misli da mora biti uporan