sdp-ovka iz vukovara

Biljana Gaća ispunila prvi dio danoga obećanja

Foto: Branimir Bradarić
biljana gaća
Foto: Branimir Bradarić
biljana gaća
Foto: Branimir Bradarić
biljana gaća
Foto: Branimir Bradarić
biljana gaća
10.03.2016.
u 14:52
Donijela je potrebne namirnice i proizvode za svakodnevno funkcioniranje Socijalne samoposluge
Pogledaj originalni članak

Biljana Gaća, mlada vukovarska političarka iz redova SDP-a, donirala je danas Humanitarnoj udruzi Duga iz Vukovara potrebne namirnice i proizvode za svakodnevno funkcioniranje Socijalne samoposluge. Na taj način Gaća je ispunila obećanje koje je dala nakon što se u medijima pojavila informacija da će za svoj boravak u Saboru od nekoliko dana, a sukladno zakonu, dobivati šest mjeseci punu saborsku plaću i šest mjeseci pola te plaće.

– To je moj prvi dio datoga obećanja s tim da sam spremna i dalje pomagati udruzi kada god to bude potrebno. Isto tako spremna sam im i pomoći na volonterskoj bazi za njihove aktivnosti, rekla je Gaća.

Za ispunjene drugoga dijela svoga obećanja čeka službeni odgovor iz grada. Naime, Gaća kaže kako je prije nekoliko dana u grad urudžbirala zahtjev prema kojemu bi nekoga od vukovarskih studenata ili studentica stipendirala tijekom akademske godine.

– Čekam povratnu informaciju od gradonačelnika kako bi vidjela pravne mogućnosti na koji način da to odradim. Osobno bih voljela kada bi se to realiziralo kroz ovu akademsku godinu i kada bi stipendirala nekoga od studenata koji iz bilo kojeg razloga nije ostvario pravo na stipendiju, rekla je Gaća dodajući kako aktivno radi na pronalasku posla što je također najavila u svojim izjavama za novinare. 

>> Nekoliko sati rada u Saboru i – pravo na 150.000 kuna

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Frano1
Frano1
17:12 10.03.2016.

U ovaj prtljažnik nije moglo stati ni 300 kn vrijednosti. Vrlo jeftino dobija medijsku pozornost!

D1
d12345
18:18 10.03.2016.

Crkni te svi politički uhljebi.......a ova hulja je odvra tna.......gadi mi se.....i oni i novinari koji joj peglaju PR imidž

SI
Sittingbull
09:40 11.03.2016.

Bravo Biljana. Bilo bi lijepo da i drugi slijede tvoj primjer.