prignječio ga

Bik ubio 76-godišnjeg muškarca u Biteliću Gornjem

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Bik ubio 76-godišnjeg muškarca u Biteliću Gornjem
05.06.2012.
u 11:10
Mile L. pokušao je vezati lancem bika što je životinju razbjesnilo. Prignječio ga je uza zid.
Pogledaj originalni članak

Nesreća kakva se ne pamti dogodila se u Biteliću Gornjem pored Sinja. Sedamdesetšestogodišnjeg Milu L. usmrtio je vlastiti bik!.

Čovjek je u ponedjeljak svoju stoku izveo na ispašu, a bik ga je napao uvečer kada ga je pokušao vezati lancem. Prignječio ga je uza zid i na mjestu ga usmrtio. Nesreća se dogodila između 20 i 21 sat.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TI
tirkizna
11:33 05.06.2012.

Očito da je to bilo svakodnevno "nježno" vezanje lancem koje je bik godinama strpljivo podnosio. Kako to samo životinje znaju - plakanjem bez suza!

BA
Bay
15:21 05.06.2012.

Pa ti drži više ikad bikonju na lancu ...

TH
thor666
21:54 05.06.2012.

76 godina ? pa s koliko se godina ide u starosnu poljoprivrednu mirovinu