duga, hladna zima

'Bijeli' scenariji: Pred vikend zahlađenje, na Uskrs snijeg!

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
'Bijeli' scenariji: Pred vikend zahlađenje, na Uskrs snijeg!
28.03.2013.
u 22:33
Uskrsno jutro mnogi stanovnici kopnenog dijela zemlje mogli bi dočekati s lopatama u rukama, čisteći novonapadane centimetre snijega
Pogledaj originalni članak

Iako smo danas končano dočekali povišenje temperatura i lagano topljenje mnogima omraženog snijega, vikend koji je pred nama ne garantira pravo proljetno buđenje. Sudeći prema sedmodnevnoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, već u petak očekuje nas kiša koja će padati i tijekom vikenda. Uskrsno jutro mnogi stanovnici kopnenog dijela zemlje mogli bi dočekati s lopatama u rukama, čisteći novonapadane centimetre snijega koji se predviđa za Zagreb, Sisak, Delnice, Daruvar, Slavonski Brod, Ogulin, Rijeku, Križevce, Krapinu, Koprivnicu, Karlovac, Gospić i Bjelovar.

Promjenljivo vrijeme s padalinama očekuje nas i početkom sljedećeg radnog tjedna. Temperature će se sljedećih sedam dana kretati od nule do maksimalnih 12 stupnjeva Celzijevih. U Dalmaciji će puhati vjetar, moguća je bura.

>>Temperature i dalje zimske, ali postupno će se razvedriti

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.