PROMO

Besplatna kava za zdravstvene djelatnike, policiju i vatrogasce na Ini i Tifonu

Besplatna kava za zdravstvene djelatnike, policiju i vatrogasce na Ini i Tifonu
08.04.2020.
u 16:36
INA i Tifon nastavljaju s kampanjom „Kava za naše heroje“ do 22. travnja, a osim zdravstvenih djelatnika, besplatnom kavom u akciji će se moći poslužiti i drugi heroji koji svakodnevno pomažu našem društvu – policijsko i vatrogasno osoblje.
Pogledaj originalni članak

INA  i Tifon svjesni su truda kojeg je potrebno uložiti u borbu protiv pandemije koronavirusa Covid-19. Tvrtke to svakodnevno pokazuju  poštivanjem preporuka na maloprodajnim mjestima i ostalim poslovnim lokacijama kako bi se spriječilo širenje bolesti te zaštitilo zdravlje zaposlenika i kupaca. Iz tog razloga INA i Tifon odlučili su produljiti zajedničku kampanju doniranja besplatne kave za zdravstvene djelatnike, koja traje od 24. ožujka, te im priključiti i druge istinske heroje današnjice - policajce i vatrogasce. Izraz je to zahvalnosti na njihovom iznimnoj predanosti svome poslu te nesebičnom doprinosu u vremenu bez presedana kada se naše društvo istovremeno suočava s teškom pandemijom i posljedicama snažnog potresa u Zagrebu.  

Zdravstveni djelatnici te policijsko i vatrogasno osoblje će uz predočenje iskaznice ili značke kojom potvrđuju svoj status, odnosno dolaskom u službenoj uniformi, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Ine i Tifona.

Više informacija o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Ine, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Ine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr