INCIDENT U SDP-U

Bernardić vrijeđao Borzan i rekao joj da je 'nekorektna': 'Bilo je doista ružno. Opraštam mu'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Restart koalicija izborne rezultate čeka u prostorijama SDP-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Restart koalicija izborne rezultate čeka u prostorijama SDP-a
06.07.2020.
u 07:29
Borzan pak smatra kako Bernardić nije jedini krivac za katastrofalan rezultat SDP-a na izborima, već i njegov tim savjetnika kojima se okružio i koji bi s njim trebali snositi odgovornost za potop na parlamentarnim izborima.
Pogledaj originalni članak

Izjave hrvatske europarlamentarke i članice SDP-a Biljane Borzan koja je nakon objave izlaznih rezultata ustvrdila kako bi ona na Bernardićevu mjesto podnijela ostavku nisu se previše svidjele trenutačnom predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću. 

Bernardić ju je izvrijeđao nakon što je pročitao tu njezinu izjavu na portalima. Incident je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila i sama Biljana Borzan. 

– Da istina je, ali zaista ne želim ponavljati ono što mi je rekao. Bilo je dosta ružno. Ali to je bilo nezasluženo, ja sam bila korektna prema njemu. Ponavljam, rekla sam, da bih ja, da sam na njegovu mjestu, dala ostavku. A on neka postupi kako misli da doliči nakon ovakvog poraza. Ali opraštam mu je jer je očito bio pod velikim stresom – rekla je Borzan.

Usprkos tome što Borzan nije željela iznositi detalje incidenta, oni su ipak procurili u javnost.  Prema pisanju Jutarnjeg lista, navodno je Bernardić jako vikao na nju i rekao joj da nije korektna. 

Borzan pak smatra kako Bernardić nije jedini krivac za katastrofalan rezultat SDP-a na izborima, tu je i njegov tim savjetnika kojima se okružio i koji bi s njim trebao snositi odgovornost za potop na parlamentarnim izborima. 

– Pojedini kolege predsjednika stranke upozoravali su da neke stvari ne čini, ali očito su presudili savjeti savjetnika – rekla je Borzan.

VIDEO: Biljana Borzan komentira prve rezultate

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DU
Deleted user
08:09 06.07.2020.

Činjenica je da populistički Restartov program samo pljuvanja po HDZ-u narod je odgovorio na njihovu arogantnost.

DU
Deleted user
08:13 06.07.2020.

Prije svega to je potop Rajka Ostojića, jer je Bernardić njegov projekt. Nakon nogiranja dotičnog kao ministra zdravstva i političke smrti pokušao je preko Bernardića vladati Sdpeom. Što se tiče samog Bernardića iz svemira se vidjelo da on nije kapacitet, da je izgubljen u prostoru i vremenu jednostavno taj je čovjek zalutao u politiku.

JE
jesenica
08:04 06.07.2020.

Za potop krivi su sami ljevica sama sebe uništava svojim programom.